Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı itimatlı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya sadık açılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında nazarıitibar edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile daha kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde yangın kapısı sipariş verebilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu konum uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page